De leukste jongleerwinkel van Nederland en België. Levering direct uit voorraad
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Jongleerwinkel

Jongleer-winkel.nl is ontstaan door de toenemende vraag in onze magicshop.nl.  Ron is professioneel goochelaar en heeft in Heemskerk de grootste goochelwinkel van Nederland. Naast het goochelen vind ik het leuk om af en toe ook wat te (kunnen) jongleren.

In onze zeer ruime winkel in Heemskerk kregen wij ook steeds vaker de vraag of wij niet toevallig ook jongleer spullen en artikelen verkocht. Dus zijn wij eind 2016 officieel gestart met de verkoop hiervan.

ALLES UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Net als alle artikelen in onze goochelwinkel wilden wij zorgen dat ALLE artikelen die je in onze shop ziet ook snel in huis hebt. Alles wat je ziet, hebben wij dan ook in voorraad en wordt doorgaands dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden (wij zijn maandag gesloten).

LANGSKOMEN
Wil je even voelen en/of proberen? Ook dat is geen probleem, want je kunt gewoon langskomen in onze mega winkel. Ons adres is LIJNBAAN 32, 1969 NE te HEEMSKERK.
Onze winkel is open van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur.

Over ons

Jongleer-winkel.nl is onderdeel van Magicshop.nl, de grootste goochelwinkel van Nederland en België. Al meer dan 25 jaar een betrouwbare naam!
Alles wat je in onze shop ziet hebben wij in voorraad en leveren we razendsnel. Ophalen in onze winkel is ook mogelijk.

Onze adresgegevens

Jongleer-winkel.nl is onderdeel van:

Magicshop
Lijnbaan 32
1969 NE Heemskerk
Tel.: 0251-237284
Mail: info@magicshop.nl

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop