De leukste jongleerwinkel van Nederland en België. Levering direct uit voorraad
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Retourneren
Volgens de wet Koop op afstand heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen. In deze 14 dagen kun je zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Let op: Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. De tarieven van het terugsturen kun je vinden op postNL.

Jongleer-winkel.nl is onderdeel van VOF Magicshop.nl. VOF Magicshop.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door jongleer-winkel.nl in rekening gebracht, voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt) binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij VOF Magicshop.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
VOF Magicshop.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft VOF Magicshop.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

​Gebruik altijd ons herroepingsformulier hieronder te downloaden.

Over ons

Jongleer-winkel.nl is onderdeel van Magicshop.nl, de grootste goochelwinkel van Nederland en België. Al meer dan 25 jaar een betrouwbare naam!
Alles wat je in onze shop ziet hebben wij in voorraad en leveren we razendsnel. Ophalen in onze winkel is ook mogelijk.

Onze adresgegevens

Jongleer-winkel.nl is onderdeel van:

Magicshop
Lijnbaan 32
1969 NE Heemskerk
Tel.: 0251-237284
Mail: info@magicshop.nl

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop